Scandal electoral în oraşul de unde provine Viorica Dăncilă

Nicolae Bădănoiu, primarul oraşului Videle, a anunţat luni că cere de urgenţă demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraş.

1213 afișări
Imaginea articolului Scandal electoral în oraşul de unde provine Viorica Dăncilă

Scandal electoral în oraşul de unde provine Viorica Dăncilă

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a trimis o adresă către PSD Teleorman în care susţine că pentru montarea bannerelor este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condiţiile legii.

Primarul mai susţine că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile oraşului apar bannere fără autorizaţie cu chipul Vioricăi Dăncilă.

S-au dispus verificări, iar Poliţia din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în oraşul Videle au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidenţiale.

Potrivit poliţiştilor, la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.

„Vă rugăm (...) să ne puneţi la dispoziţie documentele care vă îndreptăţesc să amplasaţi bannerele publicitare. În cazul în care nu deţineţi aceste documente, vă solicităm ca în termenul menţionat mai sus să procedaţi la demolarea bannerelor menţionate", se arată în comunicarea Poliţiei locale Videle către organizaţia PSD Teleorman.

PSD Teleorman nu a trimis, până luni, documentaţia necesară amplasării de bannere, astfel că primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, solicită explicit ca partidul să le dea jos cât mai repede.

„Am cerut de două ori organizaţiei PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, aşa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul din Videle.

Nicolae Bădănoiu este primar PSD şi se află într-o relaţie tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferinţa Judeţeană a PSD, când acesta şi-a şi scris demisia din partid.

Cu toate acestea, până la suspendarea sa din funcţie, Bădănoiu este în continuare primar al oraşului Videle.

Taguri:
banner,
ilegal,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici