Scandalul Lasconi se adânceşte. De pe buletinul Elenei Lasconi lipseşte ştampila de la referendumul pentru Familie unde a spus că a votat "DA"

Cazul declaraţiilor şi scoaterii Elenei Lasconi de pe lista USR pentru Alegerile Europarlamentare devine din ce în ce mai bizar.

4511 afișări
Imaginea articolului Scandalul Lasconi se adânceşte. De pe buletinul Elenei Lasconi lipseşte ştampila de la referendumul pentru Familie unde a spus că a votat "DA"

Scandalul Lasconi se adânceşte. De pe buletinul Elenei Lasconi lipseşte ştampila de la referendumul pentru Familie unde a spus că a votat "DA"

Deşi Elena Lasconi a spus că a votat la referedumul pentru familia tradiţională, o postare publicată chiar de ea pe Instagram în 2019 pare să o contrazică.

Într-o postare din 26 mai 2019, Elena Lasconi a publicat o poză cu spatele buletinului prin care anunţa că a votat la la Alegerile Europarlamentare, ce au avut loc la data respectivă.

În poza respectivă se pot observa pe lânga ştampila de la alegerile Europarlamentare şi alte ştampile ce sunt în ordine cronologică.

De pe buletinul pe care Elena Lasconi îl ţine în mână lipseşte ştampila aferentă referendumului pentru Familia Tradiţională ce a avut loc pe 6 şi 7 octombrie 2018. Este neclar dacă Elena Lasconi a participat şi a îndepărtat ulteroir ştampila, nu a primit ştampilă- lucru bizar-, a folosit alt buletin pentru poză sau nu a spus adevărul în interviul de la care a plecat scandalul.

Într-o altă postare cu spatele buletinul de la Alegerile Prezidenţiale din 2019. Viitorul primarul din Câmpulung Muscel pare să aibă pe spate aceleaşi ştampile în aceleaşi poziţii la care se adaugă cea de la scrutinul prezidenţial

Amintim că Elena Lasconi a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi într-o emisiune la Prima Tv.

Biroul Naţional al USR a luat, duminică seara, act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista pentru europarlamentare, potrivit unui comunicat al USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici