Schimburi de replici acide ale lui Ponta cu Geoană, Vanghelie, Oprişan

Candidatul la şefia PSD Victor Ponta l-a întrebat, sâmbătă seară, pe Marian Vanghelie, dacă a spus la un post de televiziune că Mircea Geoană a pierdut alegerile interne din partid, Vanghelie asigurându-l în glumă că a spus că s-au numărat voturile şi Mircea Geoană este căştigătorul.

13 afișări
Imaginea articolului Schimburi de replici acide ale lui Ponta cu Geoană, Vanghelie, Oprişan

Schimburi de replici acide ale lui Ponta cu Geoană, Vanghelie, Oprişan (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ai zis azi la Realitatea că a pierdut Geoană? Cică a apărut la Realitatea", l-a întrebat Ponta pe Vanghelie, într-o discuţie din zona de votare.

La rândul său, Marian Vanghelie i-a spus lui Ponta că le-a spus jurnaliştilor că s-au numărat deja voturile, iar Geoană este cel care a câştigat.

"I-am zis că s-a numărat deja şi a câştigat", a apreciat Vanghelie. În replică, Ponta a susţinut: "Aşa da, m-am liniştit, că m-am îngrijorat".

Pe de altă parte, liderul PSD Vrancea Marian Oprişan a declarat către presă că social-democraţii sunt preocupaţi de echilibrul PDL, afirmaţie care l-a determinat pe Ponta să spună: "Eh, aveţi un stil..".

În acelaşi timp, Mircea Geoană trecea pe lângă grupul de lideri PSD şi i-a spus lui Ponta, în timp ce mergea umăr la umăr cu Oprişan, să nu se "ia în gură cu acesta", că nu e bine.

"Dacă te iei în gură cu Oprişan, nu e bine, nu e bine, asta vă spun din experienţă", a declarat Geoană.

La rândul său, Victor Ponta i-a replicat lui Geoană, după ce acesta a trecut de grup: "Ne relaxam şi noi..., aicea cu colegii mai bine, decât cu alţii".

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie afirmă, într-o discuţie particulară, potrivit unei înregistrări difuzate, sâmbătă, de Realitatea TV, că Mircea Geoană nu va câştiga şefia formaţiunii la Congres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici