Secretarul de stat PSD, lăsat fără atribuţii de ministrul Educaţiei, le primeşte înapoi

Secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Florin Lixandru, din partea PSD, care a fost lăsat fără atribuţii de Ligia Deca, primeşte toate atribuţiile înapoi, cu excepţia relaţiei cu Parlamentul, se arată în Ordinul semnat joi de ministrul Educaţiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

299 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat PSD, lăsat fără atribuţii de ministrul Educaţiei, le primeşte înapoi

Sursa foto: Facebook

Florian Lixandru primeşte, potrivit ordinului citat, toate atribuţiile pe care le avea înainte de ziua de 1 februarie, mai puţin „relaţia cu Parlamentul”

Înainte de a i se lua lua atribuţiile, Florin Lixandru era delegat în coordonarea activităţilor Direcţiei Generale Învăţământ Preuniversitar, Direcţiei Relaţia cu Parlamentul şi partenerii sociali, ARACIP şi CNDIPT. De asemenea, coordona activităţile extraşcolare, examenele naţionale, olimpiadele şi concursurile şcolare, învăţământul profesional şi tehnic. Era delegat în Relaţia cu Partenerii Sociali, respectiv federaţiile sindicale, asociaţiile de elevi şi de părinţi, coordona învăţământul preuniversitar particular şi avea şi competenţa de a monitoriza şi coordona unităţile de învăţământ preuniversitar cu statut de centre de excelenţă, experimentale şi de aplicaţie.

Toate aceste atribuţii sunt obţinute înapoi de Lixandru, cu excepţia relaţiei cu Parlamentul.

Secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Florin Lixandru, din partea PSD, a fost lăsat fără atribuţii, miercuri, de ministrul Ligia Deca, pentru că a criticat legile educaţiei.

În şedinţa coaliţiei, liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut ca Florin Lixandru, lăsat fără atribuţii de ministrul Ligia Deca, să fie repus în drepturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici