Şedinţele de guvern nu vor dura mai mult de trei ore

Premierul Emil Boc a stabilit ca şedinţele de guvern, organizate de regulă în ziua de miercuri, începând cu ora 15.00, să nu dureze mai mult de trei ore, atât din motive de eficienţă, dar şi pentru că membrii Cabinetului sunt obosiţi după activitatea de la ministere, de pe parcursul întregii zile.

12 afișări
Imaginea articolului Şedinţele de guvern nu vor dura mai mult de trei ore

Şedinţele de guvern nu vor dura mai mult de trei ore

Surse guvernamentale au declarat, joi ,agenţiei MEDIAFAX că şeful Guvernului a solicitat ca doar în cazuri excepţionale, pentru acte normative foarte importante, să poată fi depăşite cele trei ore de şedinţă stabilite.

"Premierul nu a acceptat, de pildă, miercuri, decât discutarea unei singure note suplimentare după ora 18,00 şi a cerut să nu fie depăşit termenul de trei ore. După o zi de muncă la ministere, dacă şedinţele s-ar prelungi până mai târziu, ar interveni oboseala şi nici nu am mai putea lucra şi comunica în mod adecvat în cadrul şedinţelor sau în oricare altă activitate", au declarat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici