Şeful Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, Marshall Webb, s-a întâlnit cu Mircea Duşa

Comandantul Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, Marshall Webb, a declarat, joi, într-o întrevedere cu ministrul Apărării, Mircea Duşa, că există "o relaţie excelentă" de colaborare cu forţele pentru operaţii speciale din România, informează MApN.

153 afișări
Imaginea articolului Şeful Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, Marshall Webb, s-a întâlnit cu Mircea Duşa

Mircea Dusa (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat MApN, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşă, l-a primit joi, pe comandantul Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, generalul-locotenent Marshall Webb, aflat într-o vizită oficială în România pentru a participa la un exerciţiu de planificare în domeniul operaţiilor speciale.

Mircea Duşa a subliniat cooperarea foarte bună dintre forţele române pentru operaţii speciale şi structuri similare ale NATO, atât pe timpul exerciţiilor, dar mai ales în cadrul misiunilor din teatrele de operaţii.

"Forţele pentru operaţii speciale şi cele de informaţii sunt unităţi de elită ale Armatei României, apreciem sprijinul primit în procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern şi internaţional", a declarat ministrul Apărării Naţionale, citat în comunicat.

La rândul său, şeful Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, Marshall Webb, a arătat că există "o relaţie excelentă de colaborare cu forţele pentru operaţii speciale, în acest domeniu România fiind un lider regional", conform comunicatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici