Şeful PSD Buzău cere demisia tuturor şefilor de instituţii deconcentrate numiţi politic

Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, a cerut marţi, într-o conferinţă de presă, demisia tuturor şefilor de instituţii deconcentrate numiţi politic pe posturi.

562 afișări
Imaginea articolului Şeful PSD Buzău cere demisia tuturor şefilor de instituţii deconcentrate numiţi politic

Constantin Boşcodeală (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Liderul social-democraţilor buzoieni a declarat că cei care au fost instalaţi pe funcţii de către PDL şi care au făcut politica fostului partid de guvernământ trebuie să părăsească posturile de conducere.

"Cer demisia tuturor şefilor de servicii deconcentrate care au muncit politic pentru PDL, pentru Guvernul care a asuprit ţara în ultimii patru ani şi pentru cei incompetenţi aşezaţi pe posturi prinzând un ciolan politic. Am observat două demisii de la vârful deconcentralor de la Buzău, sper ca în continuare cei care se simt cu musca pe căciulă să lase locul liber", a declarat, marţi, liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală.

La Buzău, de la căderea fostului Guvern, şi-au dat demisia trei şefi de instituţii deconcentrate: directorul Direcţiei de Tineret, democrat-liberalul Cristi Vioiu, inspectorul şcolar general Florina Stoian şi inspectorul şcolar general adjunct din ISJ Buzău, Mariana Davidescu, ambele democrat-liberale.

Toţi cei trei directori, instalaţi în funcţii de PDL, au declarat că pleacă înainte de a fi demişi, pentru că ştiu că asta îi aşteaptă, iar pe de altă parte nu vor să facă politica actualei puteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici