Şeful statului renunţă la sloganul "Băsescu pentru România"

Sloganul electoral al şefului statului, "Băsescu pentru România", va fi înlocuit, staff-ul de campanie al actualului preşedinte considerând că mesajul este "prea moale", puţin penetrant şi nu se potriveşte cu personalitatea lui Traian Băsescu, se arată într-un articol publicat, vineri, de "Gândul".

26 afișări
Imaginea articolului Şeful statului renunţă la sloganul  "Băsescu pentru România"

Şeful statului renunţă la sloganul "Băsescu pentru România" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Preşedintele intenţionează să renunţe la sloganul «Băsescu pentru România». După o săptămână şi jumătate de campanie, stafful lui Traian Băsescu a ajuns la concluzia că acest slogan este «prea moale», puţin penetrant şi că nu se potriveşte cu personalitatea preşedintelui. Explicaţia oficială este însă alta: sloganul «Băsescu pentru România» n-ar fi fost sloganul lui Băsescu, ci al PDL. «Este un slogan de susţinere a preşedintelui din partea PDL», ne-a declarat un membru al staffului prezidenţial", notează cotidianul Gândul.

În articol se arată că Băsescu, staff-ul său şi lideri ai PDL au analizat, joi, trei variante de slogan, dar preferatul părea să fie "Preşedintele".

"Astfel, pe noile afişe electorale ar urma să fie prezentat Traian Băsescu iar pe ele să scrie doar atât - «Preşedintele». Consilierii şefului statului şi mai-marii democrat-liberali speră că noul slogan redus la un singur cuvânt va fi mult mai de impact şi va întări în mintea alegătorilor faptul că Traian Băsescu este şi trebuie să rămână preşedintele României, că, la limită, întreaga personalitate a actualului şef al statului poate fi definită prin acest termen", se arată în articol.

Pe de altă parte, campania lui Băsescu nu se va modifica, preşedintele urmând să continue deplasările electorale prin ţară, dar să se concentreze şi pe Bucureşti.

"Şeful statului se va concentra şi asupra Capitalei, unde, după cum singur a mărturisit, a ajuns la egalitate cu unul dintre contracandidaţii săi. Deşi a vrut să-l nominalizeze, se pare că Băsescu se referea la Sorin Oprescu", notează "Gândul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici