Şeitan şi Vlădescu pe lista remanierii, Berceanu rămâne

Miniştrii Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan, care au avut, joi, discuţii separate la Guvern cu premierul Emil Boc, sunt pe lista celor care ar urma să fie remaniaţi, în timp ce Radu Berceanu, care s-a aflat şi el la Palatul Victoria nu se află pe această listă, au declarat surse din partid.

18 afișări
Imaginea articolului Şeitan şi Vlădescu pe lista remanierii, Berceanu rămâne

Şeitan şi Vlădescu pe lista remanierii, Berceanu rămâne (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, care s-a aflat şi el la Palatul Victoria, a declarat deja pentru MEDIAFAX că a fost informat de premier că se află pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi.

Surse din partid şi guvernamentale au declarat, pentru MEDIAFAX, că ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi ministrul Muncii, Mihai Şeitan, care au avut joi, la Guvern, discuţii separate de aproximativ un sfert de oră cu premierul Emil Boc, sunt pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi.

În schimb, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, care s-a aflat, joi dimineaţă, pentru aproximativ o oră la Palatul Victoria, ar urma să fie menţinut în funcţie, au declarat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici