Senatorul Cadăr şi-a dat demisia din PDL: Rămâne să lucrez în interesul cetăţeanului care m-a ales

Senatorul Leonard Cadăr şi-a anunţat în plenul Senatului luni demisia din PDL, motivându-şi gestul prin faptul că au existat tensiuni în PDL Neamţ, şi a precizat că va activa ca senator independent "în interesul cetăţeanului" care l-a ales în această demnitate.

176 afișări
Imaginea articolului Senatorul Cadăr şi-a dat demisia din PDL: Rămâne să lucrez în interesul cetăţeanului care m-a ales

Senatorul Cadăr şi-a dat demisia din PDL: Rămâne să lucrez în interesul cetăţeanului care m-a ales (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Din cauza tensiunilor din organizaţia PDL Neamţ îmi dau desmisia din această organizaţie, rămânând ca să lucrez ca senator independent în interesul cetăţeanului care m-a ales", a susţinut Cadăr de la tribuna Senatului, fiind aplaudat de mai mulţi parlamentari prezenţi la şedinţa de luni a plenului.

Leonard Cadăr a fost ales senator de Neamţ în decembrie 2012, în Colegiul uninominal 2, care cuprinde inclusiv colegiul de deputat în care a obţinut mandat Elena Udrea.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu ştie să existe vreo intenţie din partea unor parlamentari susţinători ai Elenei Udrea să părăsească partidul pentru Mişcarea Populară, arătând că nu ar exista niciun motiv deoarece obiectivele Mişcării Populare şi ale PDL sunt similare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici