Senatorul Emanoil Savin, semnatar al moţiunii: Nu sunt prezent. Sunt 4 partide cu păreri diferite. Nu m-au convins

Senatorul Emanoil Savin, semnatar al moţiunii de cenzură, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va fi prezent pentru a vota documentul în Parlament. Fostul senator PSD a spus că nu a fost convins de cele patru partide iniţiatoare ale moţiunii şi părerile divergente ale liderilor acestora.

2450 afișări
Imaginea articolului Senatorul Emanoil Savin, semnatar al moţiunii: Nu sunt prezent. Sunt 4 partide cu păreri diferite. Nu m-au convins

Senatorul Emanoil Savin, semnatar al moţiunii: Nu sunt prezent. Sunt 4 partide cu păreri diferite. Nu m-au convins

„Nu sunt prezent. Sunt plecat. Nu m-au convins. Sunt patru partide cu patru păreri. Fiecare are părerea lui, pofta lui. Ponta vrea într-un fel, Tăriceanu vrea într-un fel, Orban vrea într-un fel, Barna vrea într-un fel. Am trimis un mesaj lui Orban că nu sunt prezent", a afirmat, joi, pentru MEDIAFAX, senatorul Emanoil Savin.

Acesta este unul dintre semnatarii moţiunii de cenzură care a făcut parte din grupul parlamentar al PSD. Un alt semnatar al moţiunii care a demisionat din grupul PSD este deputatul Mihăiţă Găină. De asemenea, au mai semnat senatorul afiliat PSD Ioan Talpoş, şi deputatul PSD Marius Bota.

Moţiunea de cenzură urmează să fie dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că votul moţiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

Taguri:
moţiune,
savin,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici