Senatorul Gabriel Berca a fost ales preşedinte al PDL Bacău

Senatorul Gabriel Berca a fost ales, duminică, preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Bacău în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean de Coordonare al filialei, el fiind singurul candidat la această funcţie.

46 afișări
Imaginea articolului Senatorul Gabriel Berca a fost ales preşedinte al PDL Bacău

Senatorul Gabriel Berca a fost ales preşedinte al PDL Bacău (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Gabriel Berca a fost votat pentru funcţia de preşedinte al PDL Bacău de 785 de delegaţi ai Consiliului Judeţean de Coordonare, iar 27 de delegaţi au votat "împotrivă".

În urma alegerilor de duminică din PDL Bacău, secretar general al organizaţiei a fost ales Mihai Banu.

La Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Bacău, desfăşurat duminică, la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ, au participat aproape 800 de delegaţi, la şedinţă fiind prezenţi şi preşedintele PDL, Emil Boc, şi secretarul general al partidului, Vasile Blaga.

Senatorul Gabriel Berca, care era preşedinte interimar al organizaţiei, a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei, el declarând în faţa delegaţilor că este nevoie de schimbare în administraţia locală din Bacău.

Gabriel Berca, de profesie inginer, ales senator pe lista PNL în alegerile din 2008, a fost prefect al judeţului Bacău începând cu ianuarie 2005 şi până în martie 2008, când a devenit secretar general al Guvernului, funcţie ocupată pentru câteva luni.

El a demisionat din PNL în iunie 2010 şi ulterior a fost numit preşedinte interimar al PDL Bacău.

Gabriel Berca are 42 de ani şi este absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor Metalice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici