Şereş: Înlocuirea Lilianei Mincă de la Loterie e un gest politic

PC consideră că înlocuirea Lilianei Mincă de la conducerea Loteriei Române este un gest politic, care ţine de algoritmul politic şi nu are legătură cu competenţa profesională a acesteia, a declarat, marţi, secretarul general al PC, Codruţ Şereş.

19 afișări
Imaginea articolului Şereş: Înlocuirea Lilianei Mincă de la Loterie e un gest politic

Şereş: Înlocuirea Lilianei Mincă de la Loterie e un gest politic

Şereş a precizat pentru MEDIAFAX că PC nu este de acord cu demiterea Lilianei Mincă şi că este evident faptul că, potrivit algoritmului politic, după împărţirea posturilor, funcţia de preşedinte al Loteriei a revenit PDL.

Şereş a spus că nu a participat la negocierile privind atribuirea posturilor.

"În mod normal, Liliana Mincă ar trebui să atace în justiţie această schimbare. Dar este opţiunea ei", a adăugat Codruţ Şereş.

Liliana Mincă a fost revocată din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Loteriei, la conducerea companiei fiind numit Gheorghe Benea, desemnat de PDL, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din Ministerul Finanţelor.

Citeşte şi:

Liliana Mincă, schimbată de la şefia Loteriei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici