Şereş le-a cerut scuze lui Vanghelie şi Corlăţean în numele lui Codrin Ştefănescu

Secretarul general al PC Codruţ Şereş a declarat, vineri, că i-a sunat, în cursul dimineţii, pe Marian Vanghelie şi pe Titus Corlăţean, pentru a-şi cere scuze în numele colegului său de partid, Codrin Ştefănescu, după ce acesta i-a atacat, într-o emisiune televizată, pe cei doi membri PSD.

37 afișări
Imaginea articolului Şereş le-a cerut scuze lui Vanghelie şi Corlăţean în numele lui Codrin Ştefănescu

Şereş le-a cerut scuze lui Vanghelie şi Corlăţean în numele lui Codrin Ştefănescu

Secretarul general al PC, senatorul maramureşan Ioan Codruţ Şereş, a declarat, vineri, la Baia Mare, că i-a sunat pe preşedintele PSD Bucureşti şi candidatul la Primăria sectorului 5, Marian Vanghelie, şi pe secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, pentru a-şi cere scuze în numele colegului său de partid, candidatul PC la Primăria Bucureşti, Codrin Ştefănescu.

Şereş a spus că a discutat cu Ştefănescu după declaraţiile dure pe care acesta le-a făcut, în cadrul unei emisiuni difuzate, joi seară, de Realitatea TV, la adresa primarului din sectorul 5, Ştefănescu afirmând că nu va face niciodată o înţelegere cu Marian Vanghelie.

Codruţ Şereş a afirmat că pe colegul său "l-a luat gura pe dinainte" şi că "este folosit ca marionetă de cei care dezaprobă alianţa cu PSD".

Şereş a declarat că nu s-a aşteptat la o asemenea "ieşire" din partea lui Codrin Ştefănescu, ţinând cont de experienţa acestuia în politică şi a adăugat că, în ceea ce priveşte o eventuală sancţionare, "răul a fost făcut deja", întrucât "cuvintele nu le mai poţi băga înapoi în gură".

Secretarul general al PC a spus că o eventuală excludere sau sancţionare a lui Ştefănescu rămâne la latitudinea preşedintelui PC, Daniela Popa, şi a membrilor organizaţiei PC din Bucureşti.

Codrin Ştefănescu a declarat, joi seară, în cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV, că nu va face niciodată o înţelegere cu Marian Vanghelie şi că-i va călca în picioare pe oamenii acestuia.

"La Bucureşti, la alegerile pentru Primăria Capitalei, nu am să fac în vecii vecilor vreo înţelegere cu Vanghleie, nu o să-mi «vanghelizez» în viaţa mea organizaţia de Bucureşti, nici Cristian Popescu Piedone, şi această bătălie va fi care pe care. Pe oamenii lui Vanghelie, Guigulea, Darabonţ şi pe ceilalţi o să-i călcăm în picioare la aceste alegeri", a declarat Codrin Ştefănescu.

Preşedinţii PSD şi PC, Mircea Geoană şi, respectiv, Daniela Popa, au semnat, joi, protocolul de colaborare politică între cele două partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici