Serie de atacuri la Bucureşti. Romaşcanu, replică pentru şeful Cancelariei: Acuzaţii mincinoase la adresa primarului Firea

  • Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a reacţionat după ce şeful Cancelariei Ionel Dancă a postat un mesaj critic la adresa administraţiei Firea.
  • PSD şi PNL sunt în conflict de o săptămână după ce viceprimarul PSD, A. Bădulescu, a încercat să împiedice conferinţa candidatului PNL, Nicuşor Dan.
  • Ieri, un troleibuz a luat foc în plin centrul Capitalei, prilej pentru liberali să-l acuze pe primarul general de incompetenţă.
  • Un alt motiv de supărare al PSD a fost „turul cârciumilor” făcut de premierul Orban, Ionel Dancă şi Nicuşor Dan care au stat sâmbătă la o terasă în Centrul vechi.
891 afișări
Imaginea articolului Serie de atacuri la Bucureşti. Romaşcanu, replică pentru şeful Cancelariei: Acuzaţii mincinoase la adresa primarului Firea

Serie de atacuri la Bucureşti. Romaşcanu, replică pentru şeful Cancelariei: Acuzaţii mincinoase la adresa primarului Firea

Într-o replică adresată şefului Cancelariei premierului, Lucian Romaşcanu (PSD) îi i-a apărarea Gabrielei Firea. El transmite că primarul PSD a reuşit „demararea celui mai ambiţios program de înnoire a parcului auto”, în ciuda opoziţiei „fără sens” a PNL şi USR din CGMB (Consiliul General al Municipiului Bucureşti).

Social-democratul face inventarul proiectelor lui Firea la Bucureşti: Primăria Generală a achiziţionat 400 de autobuze Euro 6, a pornit proiecte de park-and-ride, a inaugurat linii de transport în comun.

Reacţia sa vine după ce un troleibuz a ars complet duminică în timp ce era în circulaţie, în centrul Capitalei, iar Ionel Dancă a acuzat-o pe Firea că a stat 4 ani degeaba la Capitală. „Firea, 2016: Voi face revolutie in trafic. Bucuresti, 2020: troleibuz in flăcări. 4 ani degeaba cu #FireaPSD. #NimicPSD”, a scris şeful Cancelariei premierului pe Facebook.

De altfel, Dancă a fost sâmbătă protagonistul unui episod filmat de televiziuni în care a participat alături de Orban şi Nicuşor Dan la o terasă în Centrul vechi al Capitalei.

În replica adresată şefului cancelariei, Romaşcanu aminteşte de trecutul acestuia.

„Domnul Dancă, ceva şef de cancelarie, sare, din liniştea sărbătorilor de astăzi, cu acuze mincinoase la adresa primarului Gabriela Firea.

Domnul Dancă, de la înălţimea celor şapte consilii de administraţie din perioada Cioloş, îşi permite nişte consideraţii complet deplasate la adresa celui mai performant primar pe care l-a avut Capitala”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

PNL şi PSD îşi vor disputa în toamnă Primăria Capitalei, la alegerile locale care au fost amânate din cauza crizei Covid-19. În urmă cu câteva zile a avut loc un incident la o conferinţă organizată de candidatului PNL, Nicuşor Dan, pe prelungirea Ghencea, eveniment pe care viceprimarul Capitalei (PSD) Aurelian Bădulescu a încercat să-l împiedice. Prezenţa lui Bădulescu la conferinţa lui Nicuşor Dan s-a încheiat cu îmbrânceli şi acuzaţii de ambele părţi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici