Sever Voinescu despre Gabriela Firea: Aveam convingerea că e în PSD de mulţi, mulţi ani

Deputatul PDL Sever Voinescu a scris, duminică, pe pagina de Facebook, după anunţul privind intrarea Gabrielei Vrânceanu Firea în PSD, că avea convingerea că aceasta este membru al formaţiunii social-democrate de mulţi ani.

695 afișări
Imaginea articolului Sever Voinescu despre Gabriela Firea: Aveam convingerea că e în PSD de mulţi, mulţi ani

Sever Voinescu (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

"Agenţiile anunţă ştirea că Gabriela Firea s-a înscris azi în PSD. Sînt un pic nedumerit. Cum, adică? Până acum nu a fost în PSD? Aveam impresia - de ce zic eu impresia? -, aveam convingerea că e în PSD de mulţi, mulţi ani. Cred că, fiind duminică, agenţiile aruncă drept proaspete ştiri cam ofilite...", scrie Voinescu pe pagina de Facebook.

Fostul realizator TV Gabriela Firea a intrat în PSD, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, liderul social-democrat Robert Negoiţă.

Anunţul a fost făcut, în prezenţa Gabrielei Firea, la o conferinţă de presă la sediul PSD la care au fost prezenţi Robert Negoiţă, Rovana Plumb şi Ecaterina Andronescu.

Potrivit lui Negoiţă, intrarea lui Firea în PSD este un câştig pentru formaţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici