Simion, la congres: Unii cred că sunt veioze, nu îşi mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii

„Femeile nu mai ştiu că sunt femei, bărbaţii nu mai ştiu că sunt bărbaţi, inventează 72 de tipuri de gen, binar, non-binar, unii cred că sunt veioze, nu îşi mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii”, spune duminică liderul AUR, George Simion, la congresul Partidului Republican.

756 afișări
Imaginea articolului Simion, la congres: Unii cred că sunt veioze, nu îşi mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii

Simion, la congres: Unii cred că sunt veioze, nu îşi mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii

„Este nevoie de sânge proaspăt în politica românească şi este nevoie de partide noi pe scena politică românească. Sunt convins că la următoarele alegeri, în 2024, partidele care au condus România nu vor mai strânge o majoritate şi, în sfârşit, România se va putea guverna singură. (...) Avem, în 2024, o luptă nu doar în ţară. Partidul Republican din Statele Unite ale Americii, ce reprezintă forţele patriotice, sunt convins că va reuşi să recucerească puterea în Statele Unite şi va înfrânge blocul globalist. Astăzi nu mai este vorba despre stânga şi despre dreapta. Astăzi vorbim despre patrioţi şi globalisti. Avem ştampile, avem sigle de partid, avem filiale cu identităţi şi cu personalităţi care vor candida în 2024. Pentru mine, dincolo de ştampile, de sigle, de statut de partid, mult mai importanţi sunt oamenii. Şi sunt astăzi aici şi cred în victoria din 2024 pentru că eu cred în oamenii pe care îi vom avea în alianţa noastră comună”, spune George Simion.

El afirmă că există două blocuri care vor candida în 2024: „blocul PSD – al globalistilor, al forţelor antinaţionale care au distrus România, şi blocul AUR – al patrioţilor, al forţelor naţionale, al celor care vor România reconstruită”.

„Lumea o ia uşor – uşor razna! Femeile nu mai ştiu că sunt femei, bărbaţii nu mai ştiu că sunt bărbaţi, inventează 72 de tipuri de gen, binar, non-binar, unii cred că sunt veioze, nu îşi mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii. Pe scurt, lumea înnebuneşte! Avem nevoie de normalitate, avem nevoie de forţe creştine, de forţe patriotice, care să pună familia la baza societăţii. Avem nevoie să creştem demografia României. Avem nevoie de soluţii. Avem nevoie de oameni. Avem nevoie de acest program care se cheamă <Reconstruim România>. Avem nevoie de unitate între noi”, încheie Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simion,
congres,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici