Solomon: Traian Băsescu va candida la Preşedinţie, altfel "nu ar ara ţara asta în lung şi-n lat"

Preşedintele PDL Craiova, Antonie Solomon, a apreciat, miercuri, că Traian Băsescu va candida la un nou mandat de preşedinte, pentru că altfel nu s-ar justifica de ce "ară ţara în lung şi-n lat".

30 afișări
Imaginea articolului Solomon: Traian Băsescu va candida la Preşedinţie, altfel "nu ar ara ţara asta în lung şi-n lat"

Solomon: Traian Băsescu va candida la Preşedinţie, altfel "nu ar ara ţara asta în lung şi-n lat" (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Antonie Solomon este de părere că Traian Băsescu, ca preşedinte, nu poate da declaraţii din postura de candidat pentru un nou mandat la Cotroceni.

"Un preşedinte de ţară nu trebuie să facă declaraţii ca viitor candidat. Dar când vezi că ară ţara asta în lung şi-n lat…De ce ar face-o? Să se plimbe pe la Leamna, pe la Tismana, în Dăbuleni, prin toată ţara asta. Logic, o să candideze la preşedinţie. O să vedeţi!", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Antonie Solomon.

Întrebat cât timp va mai rezista, în opinia sa, alianţa PSD-PDL, liderul PDL Craiova a spus: "Toată lumea vorbeşte că dacă nu trece pachetul ăsta de legi, Guvernul cade. În septembrie, pe 3 septembrie, cade Guvernul. Este o alianţă contra naturii. Citez un clasic în viaţă, europarlamentar: «Bă, eşti cu crucea, cu Dumnezeu, sau ateu, cu comuniştii?» Nu poţi să te rogi, dar şi să crezi în maimuţă. Omul se trage din maimuţă, nu?"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 30 iulie la RRA, că analizează "în mod deosebit" posibilitatea de a nu candida pentru un nou mandat, precizând însă că nu s-a hotărât până la moment respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici