Spătaru: Ministerul Economiei va reduce cheltuielile pe categoriile bunuri şi servicii

Ministerul Economiei are aprobat prin Hotărâre de Guvern un număr de 275 de posturi, ministrul Florin Spătaru spunând că sunt la limita minimă pentru proiectele şi dosarele avute. Ministrul anunţă şi că vor fi reduse cheltuielile pe categoriile bunuri şi servicii.

251 afișări
Imaginea articolului Spătaru: Ministerul Economiei va reduce cheltuielile pe categoriile bunuri şi servicii

Spătaru: Ministerul Economiei va reduce cheltuielile pe categoriile bunuri şi servicii

Ministerul Economiei, Florin Spătaru, a spus, luni, la Craiova, într-o conferinţă de presă, că are aprobat prin Hotărâre de Guvern un număr de 275 de posturi.

„După cum am spus în momentul în care am aprobat această organigramă, sunt la limita minimă pentru proiectele şi dosarele pe care le avem în funcţiune. Am crescut activitatea Ministerului Economiei prin aceste scheme de ajutor de stat şi prin dosarele pe care le-am preluat la nivel european. Aşa cum am făcut şi anul trecut, vom reduce cheltuielile pe categoriile bunuri şi servicii. Am fost unul din ministerele care anul trecut, la rectificare, am venit cu aceste propuneri de reduceri şi acolo binenţeles că ne uităm ca aceste cheltuieli să fie făcute corespunzător fără să avem risipă în fondurile publice”, a spus ministrul.

Potrivit lui Spătaru, toate investiţiile pe care Ministerul Economiei le are sunt orientate către industria de apărare, iar aceste proiecte vor continua, „pentru că industria de apărare este extrem de importantă în acest moment. Suntem în momentul în care am alocat şi în 2022, şi în 2023 cele mai mari fonduri din ultimii 30 de ani”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici