Starea de spirit din PSD. Lider: Gabriela Firea m-a iritat. Procesul de desemnare a prezidenţiabilului PSD trebuie accelerat

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a spus, la RFI, că este "iritat" de declaraţiile Gabrielei Firea privind o posibilă candidatură la prezidenţiale. De asemenea, el a transmis că procesul de desemnare a prezidenţiabilului PSD trebuie accelerat deoarece subiectul poate aduce prejudicii partidului.

1352 afișări
Imaginea articolului Starea de spirit din PSD. Lider: Gabriela Firea m-a iritat. Procesul de desemnare a prezidenţiabilului PSD trebuie accelerat

Starea de spirit din PSD, după declaraţiile Gabrielei Firea legate de candidatură. Lider: M-a iritat. Procesul de desemnare a prezidenţiabilului PSD trebuie accelerat

"Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculaţii şi dintr-o operaţie serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD", a declarat Dumitru Buzatu, luni, pentru RFI.

Acesta a mai spus că primarul Capitalei este o persoană vizibilă iar declaraţiile ei generează iritare.

"Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce priveşte capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat şi pe mine. De unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care ştii totul, care-i culpabilizezi pe toţi ceilalţi? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat. Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidenţiale", a afirmat liderul PSD Vaslui.

Declaraţiile lui Dumitru Buzatu vin în contextul în care primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, că se va gândi dacă va candida la prezidenţiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marţi nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menţionând că Viorica Dăncilă nu are şanse de succes.

Anterior, Viorica Dăncilă a spus despre declaraţiile Gabrielei Firea că îi va răspunde în interiorul partidului. „Atunci când ieşi în spaţiul public şi îţi ataci colegii sau preşedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine şi nu pentru că vrei rezultate”, a spus, duminică, Dăncilă.

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că intră în competiţia pentru prezidenţiale deoarece lucrurile nu merg în „direcţia bună” pentru PSD.

Oficial au anunţat înscrierea în competiţia internă pentru prezidenţiale: secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Pleşoianu şi senatorul Şerban Nicolae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici