Stolojan spune că Bush a greşit "adresantul"

Vicepreşedintele PDL Teodor Stolojan a afirmat, duminică, că preşedintele american George W. Bush "a greşit adresantul" când l-a felicitat pe Tăriceanu pentru reuşita cotei unice în România.

17 afișări
Imaginea articolului Stolojan spune că Bush a greşit "adresantul"

Stolojan spune că Bush a greşit "adresantul" (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În viziunea lui Stolojan, cota unică este o reuşită în România datorită liderilor PDL, printre care Adriean Videanu.

"La Bucureşti, a avut loc un eveniment extraordinar, Summit-ul NATO, important pentru prestigiul României. Preşedintele Bush a greşit adresantul când l-a lăudat pe Tăriceanu pentru cota unică. Ce legătură are Tăriceanu cu programul cota unică? Reuşita cotei unice aparţine liderilor PDL, aparţine lui Videanu", a precizat Stolojan.

Prezent la Drobeta Turnu Severin, pentru lansarea candidaţilor PDL la primăriile din Mehedinţi, Theodor Stolojan a adus numeroase acuzaţii guvernării PNL şi a susţinut că idealurile Alianţei DA de descentralizare trebuie să fie reluate prin continuarea reformei începute în 2004 şi propusă de Vasile Blaga şi Traian Băsescu.

Preşedintele SUA George W. Bush l-a felicitat pe premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru introducerea cotei unice de impozitare, arătând că este puţin "invidios" şi că administraţia din Washington îşi propune să introducă un sistem asemănător în Codul Fiscal.

Guvernul a introdus cota unică de impozitare de la 1 ianuarie 2005, după preluarea mandatului de către premierul Tăriceanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici