Stolojan: Vrancea este un judeţ "înroşit bine"

Prim vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor filialei vrâncene a partidului pentru alegerile locale, că Vrancea este un judeţ "înroşit bine" şi că membrii şi simpatizanţii PDL ar trebui să strângă rândurile.

13 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Vrancea este un judeţ "înroşit bine"

Stolojan: Vrancea este un judeţ "înroşit bine"

"Vrancea este un judeţ înroşit bine, de 18 ani, iar bătălia va fi foarte dură aici, dar avem şansa de a câştiga.La alegerile europarlamentare, am obţinut cel mai bun rezultat în municipiul Focşani", a precizat Theodor Stolojan.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat că a venit vremea ca PDL să câştige alegerile în Vrancea şi că "Oprişan trebuie să plece".

"Marian Oprişan dăunează grav sănătăţii judeţului Vrancea. Oprişan pune în pericol democraţia în România. Nu poţi să fii preşedinte de consiliu judeţean şi să transformi instituţiile publice în instituţii aflate la bunul plac al acestuia", a afirmat Raluca Turcan.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur le-a cerut membrilor vrânceni ai PDL să discute zilnic cu oamenii din localităţile pe care le reprezintă şi să-i facă să înţeleagă care este rolul PDL.

"Vă rog să mergeţi în teritoriu, în localităţile dumneavoastră, şi să vorbiţi cu oamenii. Mai aveţi 29 de zile în care puteţi să-i convingeţi că suntem cei mai buni", a afirmat Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici