Strugariu: am votat pentru cei care au arătat că România poate fi la masa deciziilor europene

  • Eurodeputata Ramona Strugariu a votat duminică la Cluj-Napoca.
  • Ea a dezvăluit că a votat pentru o echipă competentă, pentru profesionalism şi integritate în administraţia locală şi europeană.
Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Strugariu: am votat pentru cei care au arătat că România poate fi la masa deciziilor europene

Sursa foto: Facebook

Eurodeputata Ramona Strugariu a explicat pentru ce a votat la alegerile locale şi europarlamentare.

„Am votat în primul rând pentru o echipă care să ducă Cluj-Napoca în top 5 european. Am votat pentru oameni competenţi, pentru oameni fermi, pentru oameni care au o viziune de dezvoltare pentru Cluj-Napoca şi Cluj. Am votat gândindu-mă că municipiul Cluj-Napoca trebuie să fie în inima Europei şi cu centrul şi cu cartierele lui. Nimeni nu merită lăsat în urmă. Nici aici la Cluj-Napoca, nici în România. Iar la alegerile europarlamentare am votat pentru o cei care au demonstrat deja că se poate, că România poate fi la masa deciziilor europene, că putem avea rezultate. Am votat pentru fermitate, pentru integritate, pentru oameni care muncesc. Vă rog să ieşiţi la vot, dragi clujeni, şi dragi români, şi să nu lăsaţi din nou sa decidă alţii pentru locul vostru în Europa”, a declarat lidera REPER.

Duminică, românii votează pentru alegerile europarlamentare şi locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici