Sulfina Barbu: Opoziţiei îi lipsesc şase voturi pentru ca moţiunea să treacă

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, vineri, că liderii PDL au discutat cu fiecare parlamentar al partidului în parte pe tema moţiunii de cenzură şi, din calculele pe care le au democrat-liberalii, opoziţia are susţinerea a 225 de parlamentari şi e nevoie de 231 de voturi pentru trecerea moţiunii

107 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Opoziţiei îi lipsesc şase voturi pentru ca moţiunea să treacă

Sulfina Barbu: Opoziţiei îi lipsesc şase voturi pentru ca moţiunea să treacă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a spus, înainte de şedinţa Parlamentului, că moţiunea de cenzură nu va trece, opoziţiei lipsindu-i şase voturi.

"Am discutat cu fiecare parlamentar, cu toate partidele din coaliţie, cu cine participă, cu cine nu poate să participe. Din calculele pe care le avem noi, cei din opoziţie au 225 de parlamentari. Au nevoie de 231 de voturi pentru ca moţiunea să treacă. Mai lipsesc şase voturi", a precizat Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici