Tăriceanu a trimis Preşedinţiei nominalizarea Marianei Câmpeanu

Mariana Câmpeanu, preşedinte al Casei Naţionale de Pensii şi alte Asigurări Sociale, a fost nominalizată de premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru portofoliul Muncii, în locul lui Paul Păcuraru, printr-o scrisoare transmisă, joi, Preşedinţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

13 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a trimis Preşedinţiei nominalizarea Marianei Câmpeanu

Tăriceanu a trimis Preşedinţiei nominalizarea Marianei Câmpeanu

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a avut, joi, în jurul orei 14.00, o discuţie, la Palatul Victoria, cu directoarea Casei de Pensii, Mariana Câmpeanu, căreia i-a propus să preia portofoliul Ministerului Muncii, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse guvenamentale.

Preşedinţia a anunţat, marţi dimineaţă, că şeful statului, Traian Băsescu, a semnat, luni, decretul privind suspendarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a lui Paul Păcuraru, având în vedere că DNA a început urmărirea penală faţă de acesta.

Decretul privind suspendarea din funcţia de ministru al Muncii a liberalului Paul Păcuraru a fost publicat, marţi după-amiază, în Monitorul Oficial.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, marţi, după şedinţa conducerii liberale, că ministrul Muncii Paul Păcuraru a demisionat din funcţie şi că i-a acceptat demisia. Tăriceanu a spus că, în perioada următoare, va face o altă nominalizare pentru portofoliul Muncii. Şeful Executivului nu a făcut nicio precizare privind interimatul la conducerea ministerului.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de eliberare din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a lui Paul Păcuraru, urmare a demisiei acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici