Tăriceanu acuză, de la tribuna PRO România, PSD de blat cu PNL | VIDEO

  • Tăriceanu: Anticipatele par să fie un nou blat între cele două partide mari
  • Liderul ALDE a spus că liberalii au ales să sacrifice alegerea primarilor pentru a încerca să forţeze anticipate
1029 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu acuză, de la tribuna PRO România, PSD de blat cu PNL | VIDEO

Tăriceanu acuză, de la tribuna Pro România, PSD de blat cu PNL | VIDEO

Prezent la Convenţia Anuală a Pro România, Călin Popescu Tăriceanu a avut un nou atac la adresa social democraţilor, pe care îi acuză că au făcut blat cu cei din PNL.

„După ce am asistat la un blat al celor două partide mari la prezidenţiale, am avut această şaradă cu alegerea primarilor în două tururi. Au ales să sacrifice alegerea primarilor pentru a încerca să forţeze anticipate. Am mari semne de întrebare. Pare să fie un nou blat între cele două partide mari. Pentru faţadă, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase”, a declarat preşedintele ALDE.

La Convenţia Anuală a Pro România participă şi Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti. Marcel Ciolacu, liderul social-democrat, ar fi dorit să participe şi el, dar s-au opus Mihai Tudose şi Claudiu Manda

Foto: Facebook/PRO România

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici