Tăriceanu: Panica de coronavirus a fost declanşată de „un buton invizibil. Cine şi de ce a pornit această isterie?”

  • În România, panica generată de noul coronavirus „a fost declanşată de un buton invizibil”, a scris Tăriceanu pe Facebook
  • „Nu-mi dă pace un gând: cine şi de ce a pornit această isterie a coronavirusului?”, se întreabă liderul ALDE în aceeaşi postare
2584 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Panica de coronavirus a fost declanşată de „un buton invizibil. Cine şi de ce a pornit această isterie?”

Tăriceanu: Panica de coronavirus a fost declanşată de „un buton invizibil. Cine şi de ce a pornit această isterie?”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este de părere că, în România, panica declanşată de noul coronavirus „a fost declanşată de un buton invizibil”. „Nu-mi dă pace un gând: cine şi de ce a pornit această isterie a coronavirusului?”, se întreabă acesta.
 
„Nu-mi dă pace un gând: cine şi de ce a pornit această isterie a coronavirusului? Cui a folosit această panică? Privit de sus pare evident că toate ţările au suferit pagube umane şi economice. În contextul globalizării e greu ca cineva să scape de efectele acestei crize, chiar în situaţia favorabilă în care numărul de îmbolnăviri şi decese rămâne mic. Îmi pare că cineva a apăsat pe un buton şi brusc toată lumea a înnebunit, şi-a închis frontierele şi s-a închis în case. Şi în România pare că panica a fost declanşată de un buton invizibil”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.
 
Acesta este de părere că, până pe data de 15 martie preşedintele Klaus Iohannis şi „Guvernul Său” au minimalizat în totalitate acest pericol.
 
„Ne-am lămurit acum că ei au fost informaţi oficial de ce se întâmpla în China şi în alte ţări, dar au preferat să ţină totul sub tăcere. Când CCR le-a retezat avântul cu alegerile anticipate au trecut brusc în aripa cealaltă, direct la starea de urgenţă, cu măsurile pe care le ştim. Chiar, oare ce s-ar fi întâmplat dacă CCR le-ar fi încuviinţat să facă anticipate? Probabil că COVID-ul ar fi sărit România, mă gândesc”, a conchis liderul ALDE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici