Video Tăriceanu: Sigur poate să apară un ţăran care să dea documente unui ziarist cu ochi albaştri

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, pentru MEDIAFAX, întrebat dacă se teme de apariţia vreunei valize care să îl compromită, că nu este nimic exclus după ce i s-a deschis dosarul Microsoft şi că poate să apară un ţăran cu documente "pe care să le dea vreunui ziarist cu ochi albaştri".

527 afișări

"De când sunt în politică am început să mă obişnuiesc cu tot felul de lucruri. Dosarul acesta care a apărut, aşa, pe nepusă masă, după ce subiectul fusese închis mă face să vă spun că nu mă surprinde nimic", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă poate să apară o valiză în cazul său, preşedintele Senatului a spus, pentru MEDIAFAX: "Asta nu am cum să ştiu. Nici dumneavoastră nu puteţi să ştiţi. Dar sigur că poate să fie vreun ţăran care să găsească cine ştie ce documente pe care să le dea vreunui ziarist cu ochi albaştri".

O valiză cu documente Tel Drum a fost găsită în judeţul Teleorman de un sătean şi predată publicaţiei Rise Project. Potrivit primelor informaţii furnizate de jurnaliştii de la Rise, este vorba despre date contabile, tranzacţii, schiţe ale unei case în dreptul căreia scrie "Casă Dragnea", dar şi a unei construcţii imense la Mamaia, stick-uri ce conţin şi mailuri trimise de Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, directorului Tel Drum sau poze din vacanţele şefilor de la Tel Drum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici