Tineretul PD adună gunoaiele din Ferentari

Organizaţia de Tineret a PD Bucureşti anunţă că a început duminică o acţiune de salubrizare a zonei Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei.

4 afișări
Imaginea articolului Tineretul PD adună gunoaiele din Ferentari

Tineretul PD adună gunoaiele din Ferentari

Câteva zeci de tineri îmbrăcaţi în tricouri portocalii cu însemnele PD, dotaţi cu mănuşi menajere şi saci din plastic au început o acţiune de salubrizare a zonei Ferentari, plecând din intersecţia Căilor Rahova şi Ferentari.

"Ne-am gândit să începem cu cel mai insalubru sector din Bucureşti. Vom face periodic asemenea acţiuni, întrucât considerăm că bucureştenii din sectorul 5 nu au nicio vină pentru că locuiesc într-un sector administrat de un primar care nu pune preţ pe curăţenie", a declarat Marian Zlotea, unul dintre organizatorii acţiunii.

PD mai precizează că sacii cu gunoiul colectat au fost depuşi de tinerii democraţi în faţa biroului teritorial al primarului Marian Vanghelie din Calea Ferentari.

Tot duminică, tinerii PD au vopsit mai multe garduri de pe cheiul Dâmboviţei de la ieşirea din Bucureşti spre Popeşti Leordeni, în zona salubrizată în urma apelului adresat de preşedintele Traian Băsescu mai multor firme de construcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici