Toader: Alegerile parlamentare să fie la termen. Îi convine lui Ponta să aibă guvern de trei luni?

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, marţi, în legătură cu propunerea lui Viorel Hrebenciuc ca alegerile parlamentare să aibă loc în octombrie, şi nu în noiembrie, că alegerile trebuie "să fie la termen", arătând că nu ştie "dacă îi convine lui Ponta să aibă un guvern de trei luni".

684 afișări
Imaginea articolului Toader: Alegerile parlamentare să fie la termen. Îi convine lui Ponta să aibă guvern de trei luni?

Mircea Toader (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"De ce să fie în octombrie? Să dea o motivaţie. Tot felul de mişcări din astea, nu ne convine, ne convine să fie în noiembrie cum este stabilit, dar îi convine lui Ponta să fie un guvern de trei luni?", a spus Mircea Toader.

El a arătat alegerile parlamentare trebuie să fie la termen.

"Au susţinut întotdeauna ca alegerile locale să fie la termen, să fie la termen şi cele parlamentare. Când ne convine le schimbăm, când nu ne convine nu le schimbăm", a adăugat liderul deputaţilor PDL.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni seară, la Gândul LIVE, că democrat-liberalii sunt avantajaţi de legea uninominalului pur, chiar dacă nu îşi dau seama, el precizând că actuala putere încearcă să organizeze alegerile parlamentare în luna octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici