Tomac: Antonescu este o nulitate din punct de vedere politic

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, joi, că din cauza unor "orgolii mărunte" dreapta românească este astăzi divizată şi că liderul PNL Crin Antonescu este "o nulitate din punct de vedere politic".

316 afișări
Imaginea articolului Tomac: Antonescu este o nulitate din punct de vedere politic

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

Eugen Tomac a făcut aceste afirmaţii la inaugurarea sediului acestui partid din Sectorul 1, la care a fost prezent în calitate de invitat şi preşedintele FC Mihai Răzvan Ungureanu.

"Din nefericire, datorită unor orgoilii mărunte dreapta românească este astăzi divizată, însă semnalul pe care vrem să-l dăm este acela de unitate în acţiune, de unitate în determinare, unitate în tot ceea ce înseamnă şansele pe care România trebuie să le aibă. Nu facem un secret din faptul că Mişcarea Populară este un proiect politic care urmăreşte o linie consacrată de către preşedintele Traian Băsescu, un proiect al oamenilor curajoşi, al oamenilor care ştiu ce vor să facă, al oamenilor care sunt implicaţi total", a spus Tomac.

El a arătat că speră ca "lecţia" de anul trecut să nu se mai repete niciodată în istoria României.

"Cum poate Ponta şi Antonescu să ne reprezinte pe noi ca naţiune în viitorii ani? Sperăm că lecţia pe care am primit-o anul trecut o lovitură de stat să nu se mai repete niciodată în istoria României pentru că românii sunt un popor civilizat. (...) Vrem ca viitorul nostru european să fie unul clar asumat, iar relaţia noastră euroatlantică să nu fie pusă sub semnul întrebării aşa cum făcea în urmă cu un an de zile marele om de dreapta Crin Antonescu, o nulitate din punct de vedere politic şi avem obligaţia să mergem printre cetăţeni să discutăm cu românii pentru că românii au nevoie de un partener", a precizat Eugen Tomac.

El a vorbit şi despre Bucureşti. "Avem obligaţia să scăpăm de ciuma roşie şi din Bucureşti", a adăugat Tomac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici