Tomac: Ciucă a ratat şansa de a rămâne în istorie drept un conducător care se ţine de cuvânt

Generalul Nicolae Ciucă, înaintat la gradul de prim-ministru, a ratat şansa de a rămâne în istorie drept un conducător care se ţine de cuvânt, capabil să ia decizii şi să se asigure de atingerea obiectivelor asumate, afirmă liderul PMP, Eugen Tomac.

444 afișări
Imaginea articolului Tomac: Ciucă a ratat şansa de a rămâne în istorie drept un conducător care se ţine de cuvânt

„Moştenirea prim-ministrului Nicolae Ciucă. După 18 luni şi 17 zile în care a deţinut funcţia de Prim-ministru al României, Nicolae Ciucă a demisionat, lăsând în urmă o Românie cu o situaţie economică, socială şi politică extrem de fragilă. În 25 noiembrie 2021, la discursul susţinut în Parlament cu ocazia învestirii sale în funcţia de prim-ministru, Nicolae Ciucă a promis: Aderarea României la Spaţiul Schengen - Obiectiv ratat; Folosirea banilor din PNRR pentru dezvoltare şi bunăstare - Obiectiv ratat; Reformarea administraţiei publice prin modernizarea marilor sisteme publice, în special în ceea ce priveşte pensiile şi salarizarea - Obiectiv ratat; Investiţii în 46 de spitale şi secţii prin PNRR - Obiectiv ratat”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Eurodeputatul PMP afirmă că operaţionalizarea şi implementarea Proiectului „România Educată” este tot un obiectiv ratat

„<Suntem împotriva creşterii taxelor şi impozitelor pentru mediul de afaceri>, declara acesta - Obiectiv ratat; Operaţionalizarea şi implementarea Proiectului <România Educată> - Obiectiv ratat. Din păcate, generalul Nicolae Ciucă, înaintat la gradul de prim-ministru, a ratat şansa de a rămâne în istorie drept un conducător care se ţine de cuvânt, capabil să ia decizii şi să se asigure de atingerea obiectivelor asumate”, încheie Tomac.

Nicolae Ciucă a anunţat, luni, că demisionează din funcţia de prim-ministru astfel încât să se poată face rotativa guvernamentală, aşa cum a fost stabilit în protocolul coaliţiei de guvernare. Anunţul a fost făcut de la Palatul Victoria.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici