Tomac: Încheiem o filă din mandatul preşedintelui Iohannis cu PSD în tot şi în toate

  • Rocada de la guvernare încheie o filă din mandatul preşedintelui Iohannis cu PSD în tot şi în toate, declară la RFI eurodeputatul Eugen Tomac, preşedinte PMP.
  • El afirmă că PNL, PSD şi UDMR ”mimează democraţia internă”.
204 afișări
Imaginea articolului Tomac: Încheiem o filă din mandatul preşedintelui Iohannis cu PSD în tot şi în toate

„Intrăm pe ultima filă din mandatul domnului preşedinte Iohannis, care se scrie în acelaşi registru pe care l-am văzut până acum. Nimic nou şi fără prea multă bătaie de cap se va produce şi această rotativă. Sentimentul meu este că domnul Ciucă, cu domnul Ciolacu şi cu preşedintele Iohannis s-au înţeles foarte bine pe ce au de făcut, doar că urmează să pună în operă această rocadă, încercând să mimeze dezbaterea democratică din partidele pe care le reprezintă”, spune Eugen Tomac despre rocada de la guvernare.

În opinia liderului PMP, „singurul lucru care pare din ce în ce mai cert şi mai clar, rămâne de văzut dacă se va confirma, este că acest Guvern va avea patru premieri”.

„Este tot mai limpede că lipsa dezbaterii din interiorul PNL îi pune în situaţia de a accepta o poziţie destul de umilitoare de a fi liderul PNL în Guvernul condus de preşedintele PSD (...). Încheiem o filă din mandatul preşedintelui Iohannis cu PSD în tot şi în toate (...). Eu cred că în viitorul Guvern condus de domnul Ciolacu va fi vicepremier şi domnul Ciucă, va fi ministru al Transporturilor în continuare domnul Grindeanu şi probabil va veni în echipa guvernamentală şi fostul premier Tudose. Aceste partide mimează democraţia internă, nu există dezbateri, nu există puncte de vedere, există doar o linie impusă, ceea ce este foarte grav pentru viaţa politică românească”, încheie Tomac.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici