Tomac, PMP: Premier e tot o Vasilica simplă la minte, dar lupta pentru o Românie europeană continuă

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, joi, că, deşi moţiunea de cenzură a fost respinsă, iar ”premier e tot o Vasilica simplă la minte, condusă de un Liviu disperat să-şi salveze cu orice preţ pielea”, lupta pentru o Românie democratică, europeană continuă.

817 afișări
Imaginea articolului Tomac, PMP: Premier e tot o Vasilica simplă la minte, dar lupta pentru o Românie europeană continuă

Tomac, PMP: Premier e tot o Vasilica simplă la minte, dar lupta pentru o Românie europeană continuă

”Moţiunea de cenzură a căzut. Prin urmare, premier e tot o Vasilica simplă la minte, condusă de un Liviu disperat să-şi salveze cu orice preţ pielea. Nimic mai dezolant. Totodată însă, nimic mai mobilizator. Lupta pentru o Românie europeană, democratică continuă”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

El a mai afirmat că PSD, ALDE şi UDMR au” strigat mobilizarea generală pentru a apăra incompetenţa şi prostia la scară naţională”.

”Incompetenţă pentru care fiecare dintre noi plăteşte scump, zilnic. Cu ei la putere, România ia forma unui stat captiv, condamnat să lupte pentru adevăr”, a adăugat liderul PMP.

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei la adresa Guvernului Dăncilă a picat miercuri la votul plenului reunit al Parlamentului, 166 de parlamentari votând ”pentru”, iar patru împotrivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici