Tomac: Premierul suedez a spus că doreşte să pună pe ordinea de zi extinderea Schengen

331 afișări
Imaginea articolului Tomac: Premierul suedez a spus că doreşte să pună pe ordinea de zi extinderea Schengen

Tomac: Premierul suedez a spus că doreşte să pună pe ordinea de zi extinderea Schengen

Premierul suedez, Ulf Kristersson, a declarat, în plenul Parlamentului European, că doreşte să pună pe ordinea de zi chestiunea extinderii spaţiului Schengen, relatează europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

„Chiar acum, în plenul Parlamentului european, Premierul suedez, Ulf Kristersson, a declarat: dorim să punem pe ordinea de zi chestiunea extinderii spaţiului Schengen. Stiu că asta aşteaptă România şi Bulgaria”, relatează Eugen Tomac.

Tomac continuă: „Să speram că România va putea fructifica cât mai eficient acest angajament al Suediei asumat acum câteva clipe la Strasbourg”.

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a scris pe Facebook: „Breaking news! Acum câteva minute, în plenul Parlamentului European, la Strasbourg: Ulf Kristersson, premierul Suediei: Înţelegem dezamăgirile Romaniei si Bulgariei, sunt justificate. Nu ezit sa spun ca dorim sa punem pe Ordinea de Zi in Consiliu extinderea spatiului Schengen, pe preşedinţia noastră”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici