Traian Băsescu refuză să comenteze gestul făcut de Ilie Năstase: Ce a fost şi ce a ajuns, săracul...

Traian Băsescu a refuzat să comenteze gestul făcut de Ilie Năstase, ca a fost filmat aruncând cu cafea într-un afiş PMP cu fostul preşedinte, afirmând că e o contradicţie - ”ce a fost şi ce a ajuns, săracul...”.

3287 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu refuză să comenteze gestul făcut de Ilie Năstase: Ce a fost şi ce a ajuns, săracul...

Traian Băsescu refuză să comenteze gestul făcut de Ilie Năstase: Ce a fost şi ce a ajuns, săracul...

”Pur şi simplu îmi e dificil să comentez şi nu vreau să jignesc public dar vă puteţi imagina ce poţi gândi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el. (...) însă eu am făcut din repulsie nu vreau să discut, adică e un gest de ... Ştiţi e contradicţia asta, ce a fost şi ce a ajuns, săracul...”, a declarat la B1TV Traian Băsescu.

Reacţia lui vine după ce liderul PMP Bucureşti Cristian Petrescu a postat, marţi pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu.

Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la europarlamentare, a declarat, marţi, că a fost indignat de faptul că partidele primesc sute de milioane de euro pentru afişe, precizând că el şi Anghel Iordănescu nu au astfel de sume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici