Trocul lui Guşă: Crin îl susţine pe Geoană în turul doi contra alianţei PSD-PNL din 2010

Cozmin Guşă, fost colaborator apropiat al lui Traian Băsescu în campania electorală de acum cinci ani, a schimbat între timp taberele: ambiţia sa este să-l detroneze pe fostul său şef şi să-l aducă la Cotroceni pe Mircea Geoană, un client căruia spune că nu-i ia niciun ban.

12 afișări
Imaginea articolului Trocul lui Guşă: Crin îl susţine pe Geoană în turul doi contra alianţei PSD-PNL din 2010

Trocul lui Guşă: Crin îl susţine pe Geoană în turul doi contra alianţei PSD-PNL din 2010 (Imagine: www.gandul.info)

Contestat de Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, care-l consideră un simplu „mercenar”, Guşă nu renunţă. Şi-a luat în serios rolul de consilier al lui Geoană şi prezintă, în interviul acordat ziarului Gândul, planul de atac pentru prezidenţialele de anul acesta: care va fi strategia candidatului PSD, pe cine se bazează Geoană, de la ce scor pleacă în cursă, ce bani se învârt în campanie şi cu cine trebuie să se bată candidatul.

Considerând că intrarea în turul doi este doar o formalitate în condiţiile în care Crin Antonescu nu are „magnitudine”, Guşă afirmă că preşedintele liberal va fi, totuşi, jucătorul-cheie în anul 2009.

Citeşte interviul acordat de Cozmin Guşă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici