Trupul neînsufleţit al senatorului Ştefan Stoica, depus la Ploieşti. Înmormântarea va avea loc joi

Trupul neînsufleţit al senatorului Ştefan Stoica, decedat marţi la vârsta de 37 de ani, a fost depus, miercuri, la Catedrala "Sfântul Ioan" din Ploieşti, unde senatorul s-a născut şi a locuit până la terminarea liceului, iar înmormântarea va avea loc joi după-amiază la cimitirul "Viişoara" din oraş.

1231 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al senatorului Ştefan Stoica, depus la Ploieşti. Înmormântarea va avea loc joi

Trupul neînsufleţit al senatorului Ştefan Stoica, depus la Ploieşti. Înmormântarea va avea loc joi

Senatorul Ştefan Stoica, decedat marţi din cauza unui cancer hepatic, va fi înmormântat, joi, la cimitirul "Viişoara" din Ploieşti, a declarat corespondentului MEDIAFAX senatorul prahovean Andrei Volosevici.

Trupul neînsufleţit al lui Ştefan Stoica a fost depus, miercuri după-amiază, la Catedrala "Sfântul Ioan Botezătorul" din centrul municipiului Ploieşti, iar joi, începând cu ora 11.00, va avea loc slujba de înmormântare, a mai spus Andrei Volosevici, care a fost coleg de liceu cu Ştefan Stoica, dar şi naşul de cununie al acestuia.

Ştefan Stoica s-a născut la Ploieşti, iar în 1994 a absolvit Liceul "Ion Luca Caragiale", unul dintre cele mai prestigioase licee din Prahova. După terminarea studiilor liceale, el a intrat la Facultatea de Medicină, iar după absolvirea acesteia a lucrat ca medic de familie în localitatea Perieţi din judeţul Ialomiţa.

În urmă cu un an, el a fost diagnosticat cu cancer hepatic, iar, marţi dimineaţă, a murit într-un spital din Bucureşti. Ştefan Stoica avea 37 de ani, era căsătorit şi tatăl unui copil.

Ştefan Stoica fusese ales senator din partea PPDD, într-un colegiu din Ialomiţa, iar în octombrie anul trecut şi-a anunţat demisia din partid şi afilierea la grupul PSD. Până în anul 2010, el fusese membru PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici