Turcan: Băsescu nu a intervenit în negocierea sau alocarea ministerelor

Preşedintele Traian Băsescu nu a intervenit în negocierea sau alocarea ministerelor, considerând ca acest lucru este responsabilitatea prim-ministrului desemnat şi a celor două partide, a declarat, miercuri, Valeriu Turcan.

13 afișări
Imaginea articolului Turcan: Băsescu nu a intervenit în negocierea sau alocarea ministerelor

Turcan: Băsescu nu a intervenit în negocierea sau alocarea ministerelor (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele Traian Băsescu nu a intervenit în negocierea sau alocarea ministerelor, considerând ca acest lucru este responsabilitatea primului ministru desemnat şi a celor două partide. Singurele discuţii din ultimele două zile au fost cu primul ministru desemnat, Emil Boc şi cu alţi lideri ai PDL şi doar pe tema programului de guvernare. Preşedintele a semnalat în cadrul acestor discuţii că este nevoie ca programul de guvernare să fie mai bine adaptat la realităţile crizei economice", declară Turcan.

Citeşte şi:

PDL şi PSD şi-au împărţit ministerele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici