Turcan (PNL): Dacă îl arestau pe Şova, cădea Guvernul. Vâlcov sacrificiu pentru Şova

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, miercuri, după votul din Senat de respingerea a arestării preventive a lui Dan Şova şi încuviinţare în cazul lui Darius Vâlcov, că dacă era arestat Şova cădea Guvernul deoarece ”Şova duce direct la Victor Ponta”, iar Vâlcov a fost ”un sacrificiu”.

1115 afișări
Imaginea articolului Turcan (PNL): Dacă îl arestau pe Şova, cădea Guvernul. Vâlcov sacrificiu pentru Şova

Raluca Turcan (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Dacă îl arestau pe Şova, cădea Guvernul . Şova duce la Victor Ponta direct. PSD a ales victima neimportantă politic- Vâlcov ca un sacrificiu pentru Şova. Cer public demisia lui Victor Ponta, girantul lui Şova, savantul în fapt al haiduciei politice PSD”, a spus, pentru MEDIAFAX, deputatul PNL.

Cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Dan Şova a trecut de Senat, fiind întrunite 79 de voturi "pentru", 67 "împotrivă", 5 abţineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici