TVR vrea să organizeze cel puţin două confruntări cu Băsescu şi Geoană

Televiziunea Publică a trimis, marţi, staff-urilor de campanie ale candidaţilor rămaşi în cursa pentru alegerile prezidenţiale invitaţia ca Traian Băsescu şi Mircea Geoană să participe la cel puţin două confruntări în studiourile TVR, informează Societatea Română de Televiziune (SRTv).

23 afișări
Imaginea articolului TVR vrea să organizeze cel puţin două confruntări cu Băsescu şi Geoană

TVR vrea să organizeze cel puţin două confruntări cu Băsescu şi Geoană

Dezbaterile, propuse de TVR pentru 30 noiembrie sau 1 decembrie şi pentru 4 decembrie, se vor organiza cu respectarea prevederilor legale în vigoare, potrivit comunicatului SRTv.

"Iniţiativa SRTv vine ca urmare a interesului manifestat de public pentru organizarea de confruntări directe între candidaţi şi din dorinţa de a sprijini o prezenţă la vot cât mai mare la alegerile prezidenţiale", precizează Televiziunea Română.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că va răspunde invitaţiei TVR de a participa la două dezbateri cu contracandidatul său, Mircea Geoană, afirmând că este "deschis participării zilnice pe câte o temă".

"Credeţi că sunt suficiente? Eu cred că ar trebui minim 3-4 dezbateri. Am putea avea în fiecare zi câte una", a spus Băsescu, întrebat dacă este de acord cu dezbaterile TVR.

Băsescu a subliniat că este deschis participării zilnice la dezbateri pe câte o temă.

Traian Băsescu a obţinut 32,42% din voturile valabil exprimate, iar Mircea Geoană a obţinut 31,17%, conform rezultatelor parţiale anunţate, marţi, de BEC, după centralizarea a 99,92% din procesele verbale.

Turul al doilea al alegerilor pentru desemnarea preşedintelui României va avea loc pe 6 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici