Udrea: Cei care au câştigat alegerile în colegiul lor să nu se amestece cu pierzătorii

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, vineri, că ar face două categorii de locuri în Parlament, astfel încât cei care au câştigat alegerile în colegiul lor să nu se amestece cu cei care au pierdut, dar au intrat în Parlament după redistribuirea naţională.

17 afișări
Imaginea articolului Udrea: Cei care au câştigat alegerile în colegiul lor să nu se amestece cu pierzătorii

Udrea: Cei care au câştigat alegerile în colegiul lor să nu se amestece cu pierzătorii (Imagine: Mediafax Foto)

"În Parlament aş face două categorii de locuri: o parte pentru cei care au câştigat alegerile şi o parte pentru cei care, deşi au pierdut, au intrat în Parlament cu 2.800 de voturi", a spus Elena Udrea.

Ea a făcut această declaraţie după ce a luat de la BEM mandatul de deputat.

Întrebată ce presupune această disctincţie între cele două categorii de parlamentari, Udrea a explicat: "Să stea în altă parte (cei care au pierdut alegerile – n.r.), să nu ne amestecăm: unii sunt câştigători, alţii sunt perdanţi".

 

Citeşte şi:

Udrea: Nu mă văd în viitorul Executiv

Elena Udrea a ratat ceremonia BEM

Băsescu: Poate fi şi varianta 29 decembrie pentru Guvern, dar urgenţa bugetului obligă la varianta 24

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici