Udrea: Nu am discutat despre înlocuirea lui Emil Boc cu un prim-ministru independent

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, marţi, înaintea întâlnirii dintre şeful statului şi grupurile parlamentare ale PDL, că nu s-a discutat în partid despre înlocuirea lui Emil Boc cu un premier independent, ea menţionând însă că varianta este "teoretic posibilă".

28 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu am discutat despre înlocuirea lui Emil Boc cu un prim-ministru independent

Udrea: Nu am discutat despre înlocuirea lui Emil Boc cu un prim-ministru independent (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Eu am spus că teoretic este posibilă şi varianta unui premier independent, dar aştept să avem discuţiile în partid şi după aceea să am o opinie fermă", a precizat Udrea, întrebată în legătură cu varianta unui premier independent.

Udrea a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu a auzit vehiculat în partid numele viceguvernatorului BNR Cristian Popa pentru funcţia de premier.

"Nu am auzit numele acesta vehiculat în partid şi nu am discutat despre înlocuirea domnului Boc cu un prim-ministru independent", a adăugat Udrea.

Înainte de întâlnirea cu grupurile parlamentare PDL, Elena Udrea a avut o discuţie, în biroul preşedintei Camerei Deputaţilor, cu Raluca Turcan, Monic Ioacob Ritzi şi alţi parlamentari.

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, marţi, la Parlament, unde se întâlneşte cu parlamentarii PDL, cărora, conform unor surse din partid, ar urma să le ceară susţinere pentru desemnarea unui premier independent.

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier pe care şeful statului o va invoca la întâlnirea cu parlamentarii PDL de marţi după-amiază, cărora le va cere sprijinul pentru un prim-ministru independent, dar cu un Cabinet politic, susţin surse din partid.

Sursele citate au declarat pentru MEDIAFAX că preşedintele Traian Băsescu ar urma să le ceară parlamentarilor PDL, cu care se întâlneşte marţi, susţinere pentru desemnarea unui premier independent.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici