Udrea: Nu există riscul scindării PDL. E o competiţie care s-a înfierbântat, sunt multe frustrări

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că nu există riscul scindării PDL, menţionând că "nu există oameni care să vrea să scindeze PDL şi care să vrea să facă rău PDL în acest moment în interiorul partidului", ci în PDL "este o competiţie care s-a înfierbântat pentru că sunt multe frustrări".

186 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu există riscul scindării PDL. E o competiţie care s-a înfierbântat, sunt multe frustrări

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Nu cred că există acest risc (al scindării - n.r.), nu! Sunt convinsă că nu există, nu sunt oameni care să vrea să scindeze PDL, nu există oameni care să vrea să facă rău PDL în acest moment în interiorul partidului", a precizat Elena Udrea, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Ea a arătat că în interiorul PDL este o competiţie "care s-a înfierbântat".

"Este o competiţie care s-a înfierbântat, pentru că sunt multe frustrări adunate de-a lungul timpului. Eu cred că trebuie cu toţii să ne repliem şi să ducem dezbateri în folosul PDL şi nu împotriva partidului", a menţionat Elena Udrea.

Ea a făcut aceste declaraţii înainte de a intra la şedinţa grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici