Udrea, pe blog: Au fost 20 tone de ajutoare la Săuceşti, nu am avut timp să le triem

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, scrie, vineri, pe blogul său, că au existat 20 de tone de ajutoare pentru sinistraţii din Săuceşti, neexistând timp pentru trierea lor, în replică la informaţiile conform cărora ar fi oferit pantofi cu toc localnicilor.

24 afișări
Imaginea articolului Udrea, pe blog: Au fost 20 tone de ajutoare la Săuceşti, nu am avut timp să le triem

Udrea, pe blog: Au fost 20 tone de ajutoare la Săuceşti, nu am avut timp să le triem (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Au fost, de fapt, 20 de tone de ajutoare pe care am reuşit să le strângem de la firme. Fiecare a donat ceea ce a putut: alimente, haine. Vă daţi seama că nu am avut timp să stăm să triem 20 de tone de ajutoare. Am preferat să le transportăm repede pentru ca oamenii să le primească imediat. Printre ajutoare erau şi tricouri, pantaloni, geci, adică haine de care oamenii care şi-au pierdut bunurile în inundaţii aveau nevoie", precizează ministrul pe blogul său.

Udrea mai scrie că "şi femeile din Săuceşti, mai ales cele tinere, sunt elegante şi nu mai poartă de mult galoşi".

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fost evacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici