Un bărbat care susţine că a vorbit cu Dumnezeu a ucis 4 membri ai unei familii, printre care un bebeluş

  • Un fost marinar, care susţine că a vorbit cu Dumnezeu, ar fi ucis 4 membri ai unei familii.
  • Printre victimele bărbatului este un bebeluş.
  • Bărbatul a avut un comportament ciudat cu o săptămână înainte de a săvârşi crimele, spun autorităţile.
159 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care susţine că a vorbit cu Dumnezeu a ucis 4 membri ai unei familii, printre care un bebeluş

Un bărbat care susţine că a vorbit cu Dumnezeu a ucis 4 membri ai unei familii, printre care un bebeluş

Un fost marinar care susţine că Dumnezeu a vorbit cu el ar fi împuşcat o mamă, tatăl, bunica şi un băieţel de 3 luni şi a rănit grav o fetiţă de 11 ani, spune un poliţist din Florida, descriind crimele „o groază de cea mai mare amploare“, scrie buzzfeednews.com.
 
Câinele familiei a fost, de asemenea, ucis.
 
În timpul unei conferinţe de presă, poliţistul Grady Judd din Polk, Florida, a mărturisit că locul crimei este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le-a văzut vreodată în cariera sa.
 
Suspectul este Bryan Riley, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brandon, Florida, fost marinar care a lucrat în Irak şi Afghanistan, până în martie 2011. Riley nu a avut nicio relaţie cu niciuna dintre victime, spune Judd, iar autorităţile cred că le-a întâlnit pentru prima dată sâmbătă seara. 
 
Filmul evenimentelor
 
Sâmbătă, un bărbat, identificat ulterior drept Riley, s-a apropiat de Justice Gleason, bărbatul ucis, în timp ce tundea gazonul şi a cerut să vorbească cu „Amber“, despre care suspectul a spus că este una dintre fiicele lui Gleason. El i-a spus lui Gleason că a fost trimis de Dumnezeu pentru a o împiedica pe „Amber“ să se sinucidă. Bărbatul a refuzat să plece când Gleason şi o altă persoană i-au spus că nu locuia nimeni pe nume Amber acolo, forţându-i să cheme poliţia. Bărbatul plecase când a ajuns poliţia.
 
Duminică, bărbatul s-a întors, iar biroul lui Grady Judd a primit mai multe apeluri cu privire la focuri de armă. Când poliţiştii au ajuns la proprietate, au văzut un camion în flăcări în curtea din faţă şi un bărbat care stătea în faţa casei, dar care a fugit înauntru când a văzut poliţiştii.
 
La scurt timp după ce bărbatul a intrat din nou în casă, poliţiştii au auzit alte focuri de armă, urmate de ţipătul unei femei şi plânsul unui copil. Suspectul a început să tragă spre forţele de ordine din interiorul casei, rănind trei poliţişti. După un schimb de focuri, împuşcăturile s-au oprit, iar bărbatul, care fusese rănit în timpul luptei, a ieşit din casă cu mâinile ridicate. El a fost luat în custodie şi transportat la un spital local, spunându-le ofiţerilor pe drum că este un „supravieţuitor“ sub influenţa metamfetaminei. În plus, în timp ce primea tratament, el a încercat să fure armele ale unui ofiţer şi a fost sedat cu forţa, a povestit poliţistul.
 
Când poliţiştii au intrat în casă, au găsit o fetiţă rănită grav, dar încă conştientă, în vârstă de 11 ani, care a fost lovită de „cel puţin şapte gloanţe“. 
 
Corpurile neînsufleţite ale lui Gleason, o femeie, şi băieţelul de 3 luni, care fusese împuşcat în timp ce era îl ţinea în braţe, au fost găsite în interiorul casei. 
 
În timp ce inspectau zona din jurul casei, ofiţerii au descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 62 de ani într-o casă vecină de pe proprietate. Judd a identificat-o drept bunica copilului, mama celeilalte victime.
 
Riley are antecedente de tulburare de stres post-traumatic şi a avut un comportament ciudat cu o săptămână înainte de a săvârşi crimele.
 
Iubita suspectului: A lucrat la securitate la o biserică şi s-a întors acasă susţinând că Dumnezeu i-a vorbit
 
Iubita acestuia le-a spus autorităţilor că a lucrat la securitate la o biserică din Orlando cu câteva săptămâni în urmă şi s-a întors acasă susţinând că Dumnezeu i-a vorbit şi că acum poate vorbi direct cu Dumnezeu. El a susţinut că Dumnezeu i-a spus să cumpere provizii şi să le livreze victimelor uraganului Ida, inclusiv trabucuri în valoare de 1.000 de dolari.
 
Sâmbătă seara, el i-a spus prietenei sale despre viziunea sa că „fiica“ lui Gleason era pe cale să se sinucidă, a spus poliţistul, adăugând că nu credea că Riley va deveni violent. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dumnezeu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici