Un senator PSD îl somează pe Cîţu să demisioneze: Dacă nu, cerem PNL să-l retragă

Lucian Romaşcanu a cerut, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, demisia ministrului de Finanţe Florin Cîţu, iar în cazul în care acesta nu o va face, a cerut PNL să îl retragă din funcţie."Posibilitatea unei crize economice este o declaraţie extraordinar de gravă", a subliniat senatorul PSD.

750 afișări
Imaginea articolului Un senator PSD îl somează pe Cîţu să demisioneze: Dacă nu, cerem PNL să-l retragă

Un senator PSD îl somează pe Cîţu să demisioneze: Dacă nu, cerem PNL să-l retragă

"Îl somăm pe domnul Cîţu, dacă este responabil, deşi avem dubii majore în acest sens, să-şi prezinte demisia. Dacă nu dumnealui, atunci cerem PNL să-l retragă din această funcţie. Cu cât mai repede cu atât mai bine pentru România.Este o misiune, aceea a ministrului de Finanţe, nu numai tehnică, ci şi patriotică (...) Domnul Cîţu uită că are responsabilitatea cea mai mare dintre toti ministrii si a iesit ieri cu o declaraţie extraordinar de gravă, că există posibilitatea unui crize in România. Nu te joci cu astfel de declaratii cand esti ministru de finanţe", a declarat social-democratul Lucian Romaşcanu, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Romaşcanu a mai adăugat că "Domnul Cîţu nu a învăţat nimic din cartonaşele galbene pe care le-a primit, votul negativ din comisia de audieri sau moţiunea simplă împotriva acestuia".

Reacţia social-democraţilor vine după ce Florin Cîţu a avertizat în spaţiul public că este posibilă declanşarea unei crize economică în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici