Ungureanu: Fiecare candidat la parlamentare al Forţei Civice îşi va semna demisia în alb

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări privind traseiştii politici, că fiecare candidat la alegeri parlamentare din partea partidului său îşi va semna, odată cu depunerea dosarului de candidatură, şi demisia în alb.

810 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Fiecare candidat la parlamentare al Forţei Civice îşi va semna demisia în alb

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat ce garanţii are că Liga, Pirpiliu, Săniuţă nu vor pleca din partid odată ajunşi în fotoliul de parlamentar, aşa cum au mai făcut-o de mai multe ori, Ungureanu a răspuns: "Veţi avea surpriza să vedeţi că fiecare candidat pe care urmează să-l avem îşi va semna, odată cu depunerea dosarului de candidatură, demisia în alb".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici