Ungureanu: Foarte posibil Forţa Civică şi PNŢCD vor avea candidat comun la prezidenţiale

Liderul Forţei Civice Mihai Răzvan Ungureanu susţine că aproape sigur partidul pe care îl conduce şi PNŢCD vor merge împreună la alegerile locale din 2016, sub sigla Alianţei DA şi că foarte posibil această construcţie ar putea avea candidat comun la prezidenţialele de anul viitor.

251 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Foarte posibil Forţa Civică şi PNŢCD vor avea candidat comun la prezidenţiale

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că în alegerile locale viitoare, cele parţiale, dar şi cele din 2016, Forţa Civică şi PNŢCD vor merge împreună, sub sigla Alianţei DA. 

"În alegerile locale din 2016, dar şi în alegerile locale parţiale care vor fi până atunci, vom merge împreună, aproape sigur. Am discutat şi convenit acest lucru. Ne dorim să fim împreună şi în alegerile parlamentare din 2016. De asemenea, este foarte posibil să convenim un proiect comun pentru prezidenţialele din 2014", a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Liderul Forţei Civice a mai spus că Alianţa DA rămâne o organizaţie deschisă şi că există mulţi oameni, inclusiv ai altor partide, care vor să se alăture acestei construcţii politice.

"Sunt oameni ai altor partide şi nu puţini care încearcă să vină către Forţa Civică. Dar Forţa Civică nu are un program de preluare a membrilor altor partide în vrac, la kilogram. Nu facem politică în cantităţi, iar Forţa Civică nu oferă privilegii. Există inclusiv membri PDL care vor să vină către noi", a declarat Ungureanu.

El a exclus orice colaborare între Forţa Civică şi PSD sau PNL.

"Între noi şi USL este o graniţă cât o prăpastie. Nu ne veţi vedea, chiar şi pe motive de ordin pragmatic, zâmbind către PSD şi către reprezentanţii săi socialişti îmbrăcaţi bine şi interesaţi de maşini scumpe. Cum nu ne veţi vedea zâmbind nici către PNL, unde Crin Antonescu sacrifică propriul partid pentru propria ambiţie", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici