Văcăroiu:Nu cred că Băsescu va demisiona pentru că ar vedea ce înseamnă Văcăroiu interimar trei luni

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, vineri, la Piteşti, că nu crede că şeful statului îşi va da demisia înaintea alegerilor parlamentare, conform ipotezei lansate de liderul PSD Mircea Geoană, pentru că abia atunci ar vedea "ce înseamnă un Văcăroiu preşedinte interimar trei luni".

1 afișare
Imaginea articolului Văcăroiu:Nu cred că Băsescu va demisiona pentru că ar vedea ce înseamnă Văcăroiu interimar trei luni

Văcăroiu:Nu cred că Băsescu va demisiona pentru că ar vedea ce înseamnă Văcăroiu interimar trei luni

Întrebat, într-o conferinţă de presă, despre varianta invocată într-o şedinţă a PSD de Mircea Geoană, referitoare la posibilitatea demisiei preşedintelui Băsescu pentru a se putea implica în campania electorală pentru parlamentare, Văcăroiu a răspuns: "Ar fi trebuit să-l întrebaţi pe domnul Geoană. Nu ştiu ce fel de păsărică i-a şoptit acest lucru. Nu ştiu de unde are această informaţie domnul preşedinte Geoană, dar este posibil orice cu Traian Băsescu. Deşi el face campanie şi fără să-şi dea demisia. Eu, personal, nu cred că o va face pentru că abia atunci ar vedea şi domnia sa ce înseamnă un Văcăroiu preşedinte interimar pe trei luni. Treaba e mai complicată, una e pe 30 de zile, dar pe trei luni şi jumătate lucrurile se schimbă".

Văcăroiu a mai spus că PSD are şi "alte instrumente la îndemână" pentru a opri "jocurile lui Băsescu", fără a explica, însă, la ce instrumente se referă.

Surse din PSD au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Geoană le-a spus membrilor Comitetului Executiv că întâlnirea sa cu premierul Tăriceanu şi lansarea ipotezei anticipatelor au intervenit pe fondul ştirilor despre un presupus plan al lui Traian Băsescu de a demisiona înaintea alegerilor parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici